Guangdong Jianshang Industrial Investment Co., Ltd

Jak vybrat Camping Lamp

Čas vydání: 2021-06-28 17:26:30  Hity: 8
n1. Světlometu: Světlomet baterie jenejvíce ideální venkovní osobní osvětlovací přístroj. Snadno použitelné a jejínejlepší část je osvobodit ruce. Takže můžete snadno vařit večeři,nastavit stan ve tmě, březen vnocinebonapsat deník ve stanu. Další vlastností je, že vám opravdunechánSee, jak vidíte.

. N

2. Svíčka lampa: svíčkanám může poskytnout dlouhou dobu, spolehlivou a ekonomickou metodou osvětlení. Je ideální řešení, když vy čtete, havinn103; večeřenebonevyžadující vysoké osvětlení.n Nube pamatovat,nikdynesvítí svíčku ve stanu.n

3. Camp Lamp:navržen tak, aby rozsvítil velkou oblast. Je vhodný pro dlouhé cestování a má velký počet účastníků. Protože tento druh lampy je větší a těžší. Kemp světla používají baterie a palivo. Provoz baterie je vhodná, ale čas použití je krátká. Provozování používání paliva (plynu, petrolej, alkoholnebo benzín) jenepříjemný, ale často má vysoký jas a dlouhou dobu. \\ T N4. Zadejte plynovou lampu: liší se od velkého táborového lampu, je tento druh plynové lampy malé a snadno přenášené.&Ngas se obecně používá, protože plynovánádrž byla pod tlakem,na rozdíl od petrolejů. N#NGAS lampa má vysokou intenzitu osvětlení a je používána v malých týmech sněkolika lidmi.n"n"

Předchozí: Rusko může zrušit dovozní tar...

další: Rusko může zrušit dovozní tar...